Re:
Доброго дня
Цікавить наступне якщо квартира яка була куплена до одруження була продана і на ці гроші куплена інша протягом 6 місяців, то це вважається як спільне майно? Чи є варіанти щоб не ділити її?
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні
Безкоштовні консультації юриста та юридична допомога в Україні. Юридична консультація онлайн від юристів та адвокатів
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
1
Re:
Доброго дня
Цікавить наступне якщо квартира яка була куплена до одруження була продана і на ці гроші куплена інша протягом 6 місяців, то це вважається як спільне майно? Чи є варіанти щоб не ділити її?
2
Re:
Доброго дня
Добрий день.
Якщо майно було куплено в період шлюбу, мається на увазі друге, то в такому випадку це спільна сумісна власність та вона підлежить для розподілу.
3
Re:
Доброго дня. Я подав до суду на колишню дружину в Дніпровський суд ще в минулому році (№ судової справи 755/18957/23) Мені в спадщину батько лишив авто, я мав необережність оформити його на дружину через договір купівлі-продажу. Ми з нею розлучились( № судової справи 755/10210/22) Я вже безліч разів їздив до суду , але результату так і нема... Складаєтся враження що суд навмисно тягне час! Мій адвокат стягнув з мене цілу купу грошей і нічого не робить...( всі справи: 2/755/5824/22 , 2/755/5935/22 , 2/755/8057/23 , 2/755/2403/23 , 2/755/881/23 , 2/755/676/23 ) Я вже не знаю до кого звертатись, мене дружина зрадила і кинула на майже нове авто. Я лишився один з сином... Суди тягнуть вічно час, адвокат(шахрай) стягнув купу грошей і нічого не зробив( можливо він в зговорі з колишнею...) Підскажіть будь ласка до кого ще можна звернутись за допомогою.
4
Re:
Добрий день.
Маєте право подати скаргу на суддю в Вищу раду правосуддя, щодо факту затягування вирішення справи по суті та винесення рішення суду. Щодо адвоката, то ви маєте право в будь-який момент його замінити на іншого, так що це в ваших силах змінити спеціаліста.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися