Re:
Вітаю, фоп 3 група знаходжусь за кордоном, прибутку не отримую, нарахували заборгованість по есв. Чи можу я відмовитися виплачувати цей податок, якщо так то де це треба вказати і чи потрібно буде виплачувати заборгованість. Дякую
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні
Безкоштовні консультації юриста та юридична допомога в Україні. Юридична консультація онлайн від юристів та адвокатів
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Податкове право » ФОП 3 група відмова сплати ЕСВ якщо немає доходів
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
1
Re:
Вітаю, фоп 3 група знаходжусь за кордоном, прибутку не отримую, нарахували заборгованість по есв. Чи можу я відмовитися виплачувати цей податок, якщо так то де це треба вказати і чи потрібно буде виплачувати заборгованість. Дякую
2
Re:
Добрий день.
Ні, не можна, цей податок сплачується незважаючи на ваші доходи чи витрати на 3 групі єдиного податку. Тільки закриття ФОП вас звільняє від сплати ЕСВ.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Податкове право » ФОП 3 група відмова сплати ЕСВ якщо немає доходів