Re:
Доброго дня!
В дружини третягрупа інвалідності. Чи є в мене право на відстрочку, якшо в неї є дієздатні батьки?
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні
Безкоштовні консультації юриста та юридична допомога в Україні. Юридична консультація онлайн від юристів та адвокатів
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Армія та мобілізація » Відстрочка від мобілізації в зв'язку з 3 групою інвалідності дружини
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
1
Re:
Доброго дня!
В дружини третягрупа інвалідності. Чи є в мене право на відстрочку, якшо в неї є дієздатні батьки?
2
Re:
Доброго дня!
Добрий день.
Маєте право подати документи для отримання відстрочки. Також, за новим законом, який вступає в силу через місяць є таке право. За новою редакцією вказано так: що особи які мають дружину (чоловіка) з числа осіб з інвалідністю ІІІ групи, встановленої внаслідок онкологічного захворювання, відсутності кінцівок (кінцівки), кистей рук (кисті руки), стоп ніг (стопи ноги), одного з парних органів, або за наявності у особи з інвалідністю ІІІ групи онкологічного захворювання, психічного розладу, церебрального паралічу або інших паралітичних синдромів.
3
Re:
Тобто якшо інвалідність через проблеми з нирками то я не буду мати права на відстрочку?
Також в законі вказано, що є право на відстрочку тільки якшо немає більше ніяких дієздатних родичів, але в дружини є батьки
4
Re:
Тобто якшо інвалідність через проблеми з нирками то я не буду мати права на відстрочку?
Також в законі вказано, що є право на відстрочку тільки якшо немає більше ніяких дієздатних родичів, але в дружини є батьки
Якщо вони не пенсіонери, то вам можуть відмовити в ТЦК для отримання відстрочки.
5
Re:
Доброго дня. В дружини 3 група інвалідності, маємо 2 дітей 12 та 19 років старша донька студентка денної форми навчання, в дружини є батьки пенсіонери і рідна сестра. Чи маю я право на відстрочку від мобілізації?
6
Re:
Доброго дня. В дружини 3 група інвалідності, маємо 2 дітей 12 та 19 років старша донька студентка денної форми навчання, в дружини є батьки пенсіонери і рідна сестра. Чи маю я право на відстрочку від мобілізації?
Добрий день.
Тільки за таких умов, що особи які мають дружину (чоловіка) з числа осіб з інвалідністю ІІІ групи, встановленої внаслідок онкологічного захворювання, відсутності кінцівок (кінцівки), кистей рук (кисті руки), стоп ніг (стопи ноги), одного з парних органів, або за наявності у особи з інвалідністю ІІІ групи онкологічного захворювання, психічного розладу, церебрального паралічу або інших паралітичних синдромів.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Армія та мобілізація » Відстрочка від мобілізації в зв'язку з 3 групою інвалідності дружини