Re:
Доброго дня,можете надати відповідь на питання про відключення газопостачання,якщо прислали наказ на відключення за заборгованість могу я посилатися на цій закон розділ 1 ст1 абзац 4,про заборону у військовий час це робити
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні
Безкоштовні консультації юриста та юридична допомога в Україні. Юридична консультація онлайн від юристів та адвокатів
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Житлове право » Відключення газопостачання
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
1
Re:
Доброго дня,можете надати відповідь на питання про відключення газопостачання,якщо прислали наказ на відключення за заборгованість могу я посилатися на цій закон розділ 1 ст1 абзац 4,про заборону у військовий час це робити
2
Re:
Добрий день.
В цілому у вас є право на оскарження, але треба виходити із факту того, що Кабмін постановою від 29 грудня 2023 р. № 1405 зняв мораторій на стягнення коштів за заборгованість.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Житлове право » Відключення газопостачання