Re:
доброго дня! маю судову справу з дядьком (брат матері), який приписаний в неприватизованій квартирі та не проживає там з 1991 року. В 2023 році подала на нього до суду про втрату його права користування житлом, щоб приватизувати квартиру і мати документи. Він усі ці роки проживав в селі з дружиною, є відповідні докази, не підтримував ніяких родинних зв'язків та спілкування, проте подав зустрічний позов про вселення і стверджує, що його не пускають в квартиру і він всі ці роки там проживав. Насправді він через адвоката передав свою вимогу, що хоче 2000 доларів, щоб вирішити все це по мирному і він сам випишеться. Суддя також в курсі такої пропозиції і стоїть на його боці і без запису сказала, щоб йому заплатити бо вона хоче скоріше закрити справу. Я не маю змоги платити такі кошти та і не розумію, чому я маю це робити, якщо ця людина мені чужа і навіть ніколи мене не бачила. Який може бути вихід з данної ситуації, якщо не платити? Тому що розумію, що справа затягується і на дуже довгий час і не розумію, скільки ще це буде тривати. Адвокат також, щоб збутися радить заплатити і суддя притримується тематики такої, щоб всім було добре і всі жили в мирі, але я рахую, що це не справедливо зі сторони тієї, що я оплачувала всі борги, які рахувались теж на нього за комунальні послуги. Дякую наперед за відповідь!