Re:
Доброго дня, в одній із країн ЄС мені прописали медичну марихуану, скажіть, будь-ласка, чи маю я право ввезти її з собою на територію України та що для цього потрібно.
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні
Безкоштовні консультації юриста та юридична допомога в Україні. Юридична консультація онлайн від юристів та адвокатів
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Міжнародне право » Ввіз медичної марихуани для особистого користування
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
1
Re:
Доброго дня, в одній із країн ЄС мені прописали медичну марихуану, скажіть, будь-ласка, чи маю я право ввезти її з собою на територію України та що для цього потрібно.
2
Re:
Добрий день.
Вам краще зробити запит до прикордонної служби за вашим питанням, але попередньо можу вам сказати, що - ні не можна, так як дані нашого МОЗ не синхронізовані з европейськими лікарями, а отже це буде розцінюватись як перевезення наркотичних речовин.
3
Re:
Зрозуміло, дякую.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Міжнародне право » Ввіз медичної марихуани для особистого користування