Re:
2 роки тому купив квартиру в кредит, ще в процесі виплати. Знахожусь за кордоном. Як отримати документи на квартиру і право власності після погашення кредиту, якщо я не можу приїхати в Україну? Що буде з квартирою після погашення кредиту?
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні
Безкоштовні консультації юриста та юридична допомога в Україні. Юридична консультація онлайн від юристів та адвокатів
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Житлове право » отримання права власності після виплати кредиту якщо я за кордоном
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
1
Re:
2 роки тому купив квартиру в кредит, ще в процесі виплати. Знахожусь за кордоном. Як отримати документи на квартиру і право власності після погашення кредиту, якщо я не можу приїхати в Україну? Що буде з квартирою після погашення кредиту?
2
Re:
Добрий день.
Після погашення кредиту ви можете отримати право власності на житло. Право власності ви можете отримати і дистанційно видавши довіреність на отримувача документів в Україні.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Житлове право » отримання права власності після виплати кредиту якщо я за кордоном