Re:
Підкажіть будь ласка , я володію 1/8 часткою квартири , інша власниця частки квартири знаходиться і проживає на окупованій території, зв'язку з нею не якого нема, а я хочу продати свою частку ! Що мені робити?
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні
Безкоштовні консультації юриста та юридична допомога в Україні. Юридична консультація онлайн від юристів та адвокатів
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Спадкове право » Як мені продати 1/8 спадщини
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
1
Re:
Підкажіть будь ласка , я володію 1/8 часткою квартири , інша власниця частки квартири знаходиться і проживає на окупованій території, зв'язку з нею не якого нема, а я хочу продати свою частку ! Що мені робити?
2
Re:
Добрий день.
Зверніться до нотаріуса, якщо продати не має змоги, то можливо розгляньте варіант дарунка частини взамін продажу.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Спадкове право » Як мені продати 1/8 спадщини