Re:
Добрий день.
Тільки у разі оформлення опіки, ви можете отримати звільнення від служби.
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні
Безкоштовні консультації юриста та юридична допомога в Україні. Юридична консультація онлайн від юристів та адвокатів
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Армія та мобілізація » Відстрочка від призову на військову службу під час мобілізації
271
Re:
Добрий день.
Тільки у разі оформлення опіки, ви можете отримати звільнення від служби.
272
Re:
Доброго дня
Чи можна отримати відстрочку від мобілізації якщо у хлопця мати інвалід 2 групи і батько інвалід 3 групи по здоров'ю а інших членів родини немає?
273
Re:
Добрий день.
Так, має право на отримання відстрочки.
274
Re:
Доброго дня,
живемо з дружиною у цивільному шлюбі, маємо трьох дітей, з'явилося право на відстрочку як багатодітного. Але є питання: для отримання відстрочки потрібний доказ утримання дітей, що це може бути у цивільному шлюбі, якщо ми прописані по різних адресах (окрім реєстрації шлюбу)?
275
Re:
Я працюю вчителем. Звернувся до ТЦК за відстрочкою. Мене направили на ВЛК, так як не мав військово-облікового документа. Після ВЛК я отримав військово-обліковий документ і написав заяву на відстрочку як вчитель. Вчора в Резерві оновив документ, і там дійсно є вже відстрочка. Але проблема в тому, що мені дали її по причинам, які зазначені в законі 23 п. 2ч.1, а не як вчителю. Я так розумію на основі результатів ВЛК (хоча в мене немає ніяких хвороб і чогось такого, невелику проблему на нозі знайшов хірург).Відповідно відстрочка на півроку, а потім повтрорне ВЛК. Як правильно зробити щоб отримати відстрочку саме по п. 2 ч. 3?
276
Re:
Доброго дня,
живемо з дружиною у цивільному шлюбі, маємо трьох дітей, з'явилося право на відстрочку як багатодітного. Але є питання: для отримання відстрочки потрібний доказ утримання дітей, що це може бути у цивільному шлюбі, якщо ми прописані по різних адресах (окрім реєстрації шлюбу)?
Добрий день.
У цивільному шлюбі це тяжко доказати, а також ви зареєстровані по різним адресам, тому вам можуть відмовити в відстрочці.
277
Re:
Я працюю вчителем. Звернувся до ТЦК за відстрочкою. Мене направили на ВЛК, так як не мав військово-облікового документа. Після ВЛК я отримав військово-обліковий документ і написав заяву на відстрочку як вчитель. Вчора в Резерві оновив документ, і там дійсно є вже відстрочка. Але проблема в тому, що мені дали її по причинам, які зазначені в законі 23 п. 2ч.1, а не як вчителю. Я так розумію на основі результатів ВЛК (хоча в мене немає ніяких хвороб і чогось такого, невелику проблему на нозі знайшов хірург).Відповідно відстрочка на півроку, а потім повтрорне ВЛК. Як правильно зробити щоб отримати відстрочку саме по п. 2 ч. 3?
Добрий день.
Вам необхідно повторно звернутись до ТЦК, та надати перелік документів з переоформленням підстав відстрочки за мобілізацією.
278
Re:
Доброго дня. Чоловік мав статус обмежено придатний. Вчора пройшов ВЛК, йому написали 38б, 39б, 40б.
В нього діагноз Стабільна стенокардія 2фк, постінфарктний кардіосклероз, стенозуючий атеросклероз, недостатность мінтрального клапану 2ст, СН 2 А з помірозниженою фракцією викиду ЛШ (48%), гіпертонічна хвороба 3 ст, 2 ст, ризик 4 (ризик дуже високий).
Чи є такий діагноз для оскарження влк?
Після влк він пішов до військомату, щоб занести висновок і йому вручили повістку (співбесіда)
Які наші дії? Щось можна зробити?
Дякую
279
Re:
Добрий день.
Оскаржити рішення можна тільки в обласному ВЛК поліклініки, або через суд. Якщо буде визнаний придатним, то тут або проходити службу, або оскаржувати рішення про придатність.
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Армія та мобілізація » Відстрочка від призову на військову службу під час мобілізації