Фемида

Перейти до вмісту форуму

Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні

Безкоштовні консультації юриста та юридична допомога в Україні. Юридична консультація онлайн від юристів та адвокатів

Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.

На нашому сайті ви можете отримати послугу – безкоштовна консультація від юристів та адвокатів онлайн.
Реєстрація на юридичному сайті
Для отримання безкоштовної юридичної консультації від наших юристів та адвокатів пройдіть просту реєстрацію. Реєстрація займе не більше 30 секунд і ви одразу будете зареєстровані на сайті під вашим логіном та паролем. Якщо при реєстрації не ввійшли в обліковий запис, увійдіть до нього за допомогою логіну та пароля, який ви вводили при реєстрації.

Далі, у потрібному розділі права залиште Ваше юридичне питання або створіть тему із проблемним питанням по праву для отримання відповіді від юристів та адвокатів онлайн нашого сайту. Консультації в межах нашого сайту абсолютно безкоштовні, і вимагають від вас конкретики у питанні та детального опису його нам, якщо ви детальніше розкриєте вашу проблему у Вашому питанні до нас, тоді ми зможемо дати вам точкову консультацію та вирішення питання.

Ми, як фахівці з великим досвідом у сфері юриспруденції, надаємо наші безкоштовні консультації виключно для всієї України, а також тим, хто живе за кордоном та іноземцям без винятків. Наш сайт дає можливість як вирішити вашу проблему так і знайти юридичні відповіді вже на вирішені проблеми наших відвідувачів так і клієнтів!

На даний момент на нашому сайті зареєстровано більше 2600 користувачів і надано понад 5000 безкоштовних консультацій від юриста онлайн. Наша безкоштовна юридична консультація від нашої команди юристів та адвокатів готова надати вам вирішення ваших питань!

(Сторінка 1 з 19)

Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Армія та мобілізація » Відстрочка від призову на військову службу під час мобілізації

Сторінки 1 2 3 19 Наступна

Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися

RSS

Юридична консультація на тему Відстрочка від призову на військову службу під час мобілізації [з 1 по 15 з 279 ]

1

Re:

Доброго дня. Скажіть будь ласка. Чоловік який має двох дітей до 18 років у теперішньому шлюбі і одну дитину до 18 років  в минулому шлюбі. Діти всі його рідні. Дитина яка з минулого шлюбу отримує регулярно фінансову допомогу не офіційно за аліментами  а за домовленістю між  чоловіком  та минулою дружиною. Такий чоловік підлягає мобілізації?

2

Re:

cemko1921 написав:

Доброго дня. Скажіть будь ласка. Чоловік який має двох дітей до 18 років у теперішньому шлюбі і одну дитину до 18 років  в минулому шлюбі. Діти всі його рідні. Дитина яка з минулого шлюбу отримує регулярно фінансову допомогу не офіційно за аліментами  а за домовленістю між  чоловіком  та минулою дружиною. Такий чоловік підлягає мобілізації?

Доброго дня.

Згідно з ст. 23 ЗУ "Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію" відстрочку під час мобілізації мають чоловіки, на утриманні яких перебувають троє і більше дітей віком до 18 років. В такому випадку, якщо батько дітей від колишнього шлюбу сплачує аліменти то він має право на подання рапорту на дачу йому відстрочки.

Для особистої, платної консультації наші контакти: ☎️: 097-178-20-74 ✉️: urist_inform@ukr.net
Дякую сказали: cemko19211

3

Re:

Доброго дня .Я проживаю  з чоловіком без офіційної реєстрації шлюбу. У мене 2 група інвалідності з дитинства. Чи підлягає мій чоловік мобілізації? Йому вручили повістку .Дякую.

4

Re:

Доброго вечора, нажаль так, так як ви не розписані та не перебуваєте в офіційному шлюбі.

Для особистої, платної консультації наші контакти: ☎️: 097-178-20-74 ✉️: urist_inform@ukr.net

5

Re:

Доброго дня Чи можна якось отримати чоловіку  відстрочку якщо я на 9 місяці вагітності другою дитиною,в мене батьки пенсіонери інваліди 3 групи,брат інвалід 1 а групи,недієздатний,в чоловіка лише мати пенсіонер

6

Re:

irkapugach333 написав:

Доброго дня Чи можна якось отримати чоловіку  відстрочку якщо я на 9 місяці вагітності другою дитиною,в мене батьки пенсіонери інваліди 3 групи,брат інвалід 1 а групи,недієздатний,в чоловіка лише мати пенсіонер

Доброго дня.

Якщо ваш чоловік оформить опіку над вашим братом, - тоді тільки так він зможе отримати відстрочку.

7

Re:

Добрий день! У моєї матері є брат - інвалід 2 групи, загальне захворювання, може бути пристосований до роботи на дому, група безстрокова. Дітей і дружини в нього нема. Чи можу я оформити над ним піклування і виїхати разом з ним за кордон? Якщо так, то яка процедура оформлення, які документи необхідно надати?

8

Re:

Доброго дня. Можете оформити опіку, вам необхідно звернутись до органу опіки та піклування того району де мешкає  брат - інвалід 2 групи.

9

Re:

Добрий день. Чоловік повістку про уточнення даних не в місті, де прописаний. Є воєнний квиток. У нього мама інвалід 2 групи вже 10 років. Чи можна зараз подати документи про відстрочку від мобілізації чи вже пізно? Які саме документи потрібні? Дякую

10

Re:

megabatman006 написав:

Добрий день. Чоловік повістку про уточнення даних не в місті, де прописаний. Є воєнний квиток. У нього мама інвалід 2 групи вже 10 років. Чи можна зараз подати документи про відстрочку від мобілізації чи вже пізно? Які саме документи потрібні? Дякую

Доброго дня.

Так має право на відстрочку, згідно з ст. 23 ЗУ "Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію", а саме: особи які мають дружину (чоловіка) із числа осіб з інвалідністю та/або одного із своїх батьків чи батьків дружини (чоловіка) із числа осіб з інвалідністю I чи II групи. Документи можуть бути рішення МСЕК про встановлення інвалідності.

11

Re:

Доброго дня! Чи може мій чоловік отримати відстрочку від проходження військової служби, якщо в мене мама інвалід 2ї групи(але в мами ще є син, який теж підлягає мобілізації)?

12

Re:

Доброго дня. Якщо ваш чоловік представить військкомату документи про інвалідність вашої мати, а також що вона знаходиться на утриманні вашої сім'ї, то в такому випадку є право на отримання відстрочки.

13

Re:

Доброго дня. Питання про мобілізацію. Не можуть призвати жінок та чоловіків, які мають неповнолітню дитину та чоловіка (дружину), що проходить військову службу. Ця категорія була додана після набрання чинності у квітні закону Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію. Якщо вони розлучені, чи є дійсним це? Які документи необхідні?

14

Re:

Добрий день. В даному випадку, якщо двоє членів сім'ї проходять службу, то у другого є право на відстрочку по мобілізації. В даному випадку, вони не є в шлюбі, і можуть не дати відстрочку по мобілізації. Незважаючи на це рекомендую подати заяву одному із батьків дитини рапорт, та документ що підтверджує проживання дитини з матір'ю або батьком на чей час.

15

Re:

Доброго дня. Чи підлягає чоловік, який раніше не проходив військову службу, відстрочки від мобілізації, якщо дружина інвалід 3 групи. Дякую

Юридична консультація на тему Відстрочка від призову на військову службу під час мобілізації [з 1 по 15 з 279 ]

Сторінки 1 2 3 19 Наступна

Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися

Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Армія та мобілізація » Відстрочка від призову на військову службу під час мобілізації

Нові юридичні консультації

• 22/03: Продаж нерухомості в м. Миколаєві
  • 06/03: Відмова у внесенні даних до ЄДЕБО
  • 27/02: Погроза фiзичною розпоавою
  • 24/02: Консультація щодо захисту майнових прав неповнолітніх дітей та обмежен
  • 09/02: Одруження за кордоном у консульстві України
  • 08/01: Викликали на допит через 1,5 років
  • 26/12: Неправильне прізвище в свідоцтві про одруження (одна буква) за 1984 р
  • 22/12: На титульній строрінці трудової книжки відсусня печатка
  • 22/12: Пропала людина
  • 22/12: Право на спадщину
  • 22/12: МФО подали до суду
  • 20/05: Відстрочка від призову на військову службу під час мобілізації
  • 20/05: Оформлення паспорту громадянина України
  • 20/05: Чи дозволяється навчання під час безвізових 90 днів в Шенгені?
  • 20/05: Aнкета належної перевірки клієнта фізичної особи
  • Інформаційний блок

Часто поставлені юридичні питання