Фемида

Перейти до вмісту форуму

Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні

Безкоштовні консультації юриста та юридична допомога в Україні. Юридична консультація онлайн від юристів та адвокатів

Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.

На нашому сайті ви можете отримати послугу – безкоштовна консультація від юристів та адвокатів онлайн.
Реєстрація на юридичному сайті
Для отримання безкоштовної юридичної консультації від наших юристів та адвокатів пройдіть просту реєстрацію. Реєстрація займе не більше 30 секунд і ви одразу будете зареєстровані на сайті під вашим логіном та паролем. Якщо при реєстрації не ввійшли в обліковий запис, увійдіть до нього за допомогою логіну та пароля, який ви вводили при реєстрації.

Далі, у потрібному розділі права залиште Ваше юридичне питання або створіть тему із проблемним питанням по праву для отримання відповіді від юристів та адвокатів онлайн нашого сайту. Консультації в межах нашого сайту абсолютно безкоштовні, і вимагають від вас конкретики у питанні та детального опису його нам, якщо ви детальніше розкриєте вашу проблему у Вашому питанні до нас, тоді ми зможемо дати вам точкову консультацію та вирішення питання.

Ми, як фахівці з великим досвідом у сфері юриспруденції, надаємо наші безкоштовні консультації виключно для всієї України, а також тим, хто живе за кордоном та іноземцям без винятків. Наш сайт дає можливість як вирішити вашу проблему так і знайти юридичні відповіді вже на вирішені проблеми наших відвідувачів так і клієнтів!

На даний момент на нашому сайті зареєстровано більше 2600 користувачів і надано понад 5000 безкоштовних консультацій від юриста онлайн. Наша безкоштовна юридична консультація від нашої команди юристів та адвокатів готова надати вам вирішення ваших питань!

(Сторінка 3 з 7)

Сторінки Попередня 1 2 3 4 5 6 7 Наступна

Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися

RSS

Юридична консультація на тему Медкомісія у військкоматі в Україні [з 31 по 45 з 96 ]

31

Re:

Доброго дня, маю таке запитання, у мене у тимчасовому військовому посвідчення стоить ст 42 Б "варикозное розширення вен ніжних кінцівок" Прийшла повістка явився у військкомат, пройшов комісію хірург ставить що я гідний попри мої скарги що є судорги, отёки і т.д, у акту обстеження написано 4s с права, 4а з ліва, Хочуть відправити у вівторок у військову частину, таке питання чи можу я якщо в мене буду УЗД зроблено піти у військовий комісар і попросити о повторну мед комісію?

32

Re:

Доброго дня.

Маєте право оскаржити рішення ВЛК в області, та підсумувати результат придатності або ні до військової служби.

Для особистої, платної консультації наші контакти: ☎️: 097-178-20-74 ✉️: urist_inform@ukr.net

33

Re:

Доброго дня. Під час проходження служби в мене діагностували ГЕРХ та виразку ДПК, зараз знаходжусь на лікуванні. Після лікування мене повинні направити на ВЛК і дати реабілітацію чи ні?

34

Re:

druzik1985 написав:

Доброго дня. Під час проходження служби в мене діагностували ГЕРХ та виразку ДПК, зараз знаходжусь на лікуванні. Після лікування мене повинні направити на ВЛК і дати реабілітацію чи ні?

Добрий день.

Вам можуть надати на пів року відстрочку у зв'язку з лікуванням.

Для особистої, платної консультації наші контакти: ☎️: 097-178-20-74 ✉️: urist_inform@ukr.net

35

Re:

Доброго дня. Чоловік учасник АТО, була контузія,наявні хвороба серця, остіохондроз, призначали лікування. Ні яких виплат і пільг не отримував, все за свій рахунок. А зараз по висновку ВЛК поставлений діагноз  синусова тахікардія 1 ступеня, по результатам комісії пригодний, але не всі лікарі поставили що здоров. Було назначено додаткове обстеження, дали направлення на лікування в стаціонарі,ще призначено медикаментозне лікування, але лікар відмовив коментуючи що потрібно ставити печатку у військкоматі на направлені. Чи дійсно це так?І чи можна нам оскаржити рішення ВЛК?І ще в минулому році коли ми були в окупації(Херсонська область), чоловік був в полоні, батьки фіксували цей факт в поліції в іншій області, але військкомат не хоче про це чути і не вірять,погрожують. Що можна зробити і в даній ситуації?

36

Re:

Добрий день.

Маєте право оскаржити рішення ВЛК у ЦВЛК області у відповідності до Наказу від 14.08.2008  № 402 "Про затвердження Положення про військово-лікарську експертизу в Збройних Силах України".

Дякую сказали: oleyniknatali11

37

Re:

А чи можна подати заяву в суд з нашого питання, бо по іншому ніхто ні чого не хоче слухати, погрожують тільки? І може якось повліяти той факт що він був у полоні? Дякую

38

Re:

oleyniknatali1 написав:

А чи можна подати заяву в суд з нашого питання, бо по іншому ніхто ні чого не хоче слухати, погрожують тільки? І може якось повліяти той факт що він був у полоні? Дякую

Так, маєте право оскаржити рішення ВЛК через суд. Щодо знаходження в полоні, то якщо є заява до поліції та порушена карна справа, то надайте витяг з ЄРДР.

Дякую сказали: oleyniknatali11

39

Re:

Маю висновок влк про обмежену придатність
п.2г та 13в ,вже другий місяць знаходжуся на нулі ,чи мають мої командири право відправити мене на нуль

40

Re:

valera-77 написав:

Маю висновок влк про обмежену придатність
п.2г та 13в ,вже другий місяць знаходжуся на нулі ,чи мають мої командири право відправити мене на нуль

Добрий день.

Якщо є розпорядження, - то так.

Дякую сказали: valera-771

41

Re:

Псоріатична артропатія ІІ степеня, але групи немає. Чи мають право забрати на війну?

42

Re:

vikysia.pinchukk написав:

Псоріатична артропатія ІІ степеня, але групи немає. Чи мають право забрати на війну?

Добрий день.

Дивіться ст. 60 Наказу 14.08.2008  № 402 "Про затвердження Положення про військово-лікарську експертизу в Збройних Силах України", щодо вашої хвороби. Тільки в п "а", звільнені від проходження служби.

Дякую сказали: vikysia.pinchukk1

43

Re:

Добрий вечір!
Маю таке запитання,в мене вже більше 15 років повна сліпота ока,була розірвана сітківка,відновити операціями не вдалося і вже не вдастя,так сказали на огляді три роки тому,бо стара травма,але друге око бачить мені здається більше як 0.5,групи немає,чи придатний я для мобілізації?

44

Re:

Юрій Лащ написав:

Добрий вечір!
Маю таке запитання,в мене вже більше 15 років повна сліпота ока,була розірвана сітківка,відновити операціями не вдалося і вже не вдастя,так сказали на огляді три роки тому,бо стара травма,але друге око бачить мені здається більше як 0.5,групи немає,чи придатний я для мобілізації?

Добрий день.

Дивіться п. "а" ст. 31 Наказу 14.08.2008  № 402 "Про затвердження Положення про військово-лікарську експертизу в Збройних Силах України", щодо вашої сліпоти на одне око. Тільки в п "а", звільнені від проходження служби.

45

Re:

Доброго дня!
Мені не зрозумілий пунк «б» наказу 402,ст 31,якщо є повна сліпота ока а друге бачит на 0,4 і вище,тоді комісія може вирішити,що придатний?
б) гострота зору одного ока нижче 0,1 або його сліпота; відсутність очного яблука при гостроті зору другого ока 0,4 і вище або гострота зору одного ока 0,3 при гостроті зору другого ока від 0,3 до 0,1

Юридична консультація на тему Медкомісія у військкоматі в Україні [з 31 по 45 з 96 ]

Сторінки Попередня 1 2 3 4 5 6 7 Наступна

Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися

Нові юридичні консультації

• 22/03: Продаж нерухомості в м. Миколаєві
  • 06/03: Відмова у внесенні даних до ЄДЕБО
  • 27/02: Погроза фiзичною розпоавою
  • 24/02: Консультація щодо захисту майнових прав неповнолітніх дітей та обмежен
  • 09/02: Одруження за кордоном у консульстві України
  • 08/01: Викликали на допит через 1,5 років
  • 26/12: Неправильне прізвище в свідоцтві про одруження (одна буква) за 1984 р
  • 22/12: На титульній строрінці трудової книжки відсусня печатка
  • 22/12: Пропала людина
  • 22/12: Право на спадщину
  • 22/12: МФО подали до суду
  • 20/05: Відстрочка від призову на військову службу під час мобілізації
  • 20/05: Оформлення паспорту громадянина України
  • 20/05: Чи дозволяється навчання під час безвізових 90 днів в Шенгені?
  • 20/05: Aнкета належної перевірки клієнта фізичної особи
  • Інформаційний блок

Часто поставлені юридичні питання