Фемида

Перейти до вмісту форуму

Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні

Безкоштовні консультації юриста та юридична допомога в Україні. Юридична консультація онлайн від юристів та адвокатів

Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.

На нашому сайті ви можете отримати послугу – безкоштовна консультація від юристів та адвокатів онлайн.
Реєстрація на юридичному сайті
Для отримання безкоштовної юридичної консультації від наших юристів та адвокатів пройдіть просту реєстрацію. Реєстрація займе не більше 30 секунд і ви одразу будете зареєстровані на сайті під вашим логіном та паролем. Якщо при реєстрації не ввійшли в обліковий запис, увійдіть до нього за допомогою логіну та пароля, який ви вводили при реєстрації.

Далі, у потрібному розділі права залиште Ваше юридичне питання або створіть тему із проблемним питанням по праву для отримання відповіді від юристів та адвокатів онлайн нашого сайту. Консультації в межах нашого сайту абсолютно безкоштовні, і вимагають від вас конкретики у питанні та детального опису його нам, якщо ви детальніше розкриєте вашу проблему у Вашому питанні до нас, тоді ми зможемо дати вам точкову консультацію та вирішення питання.

Ми, як фахівці з великим досвідом у сфері юриспруденції, надаємо наші безкоштовні консультації виключно для всієї України, а також тим, хто живе за кордоном та іноземцям без винятків. Наш сайт дає можливість як вирішити вашу проблему так і знайти юридичні відповіді вже на вирішені проблеми наших відвідувачів так і клієнтів!

На даний момент на нашому сайті зареєстровано більше 2600 користувачів і надано понад 5000 безкоштовних консультацій від юриста онлайн. Наша безкоштовна юридична консультація від нашої команди юристів та адвокатів готова надати вам вирішення ваших питань!

(Сторінка 4 з 7)

Сторінки Попередня 1 2 3 4 5 6 7 Наступна

Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися

RSS

Юридична консультація на тему Медкомісія у військкоматі в Україні [з 46 по 60 з 96 ]

46

Re:

Юрій Лащ написав:

Доброго дня!
Мені не зрозумілий пунк «б» наказу 402,ст 31,якщо є повна сліпота ока а друге бачит на 0,4 і вище,тоді комісія може вирішити,що придатний?
б) гострота зору одного ока нижче 0,1 або його сліпота; відсутність очного яблука при гостроті зору другого ока 0,4 і вище або гострота зору одного ока 0,3 при гостроті зору другого ока від 0,3 до 0,1

В цьому випадку відповідно до даної статті, непридатність до військової служби або обмежена придатність визначається індивідуально за рішенням ВЛК.

Для особистої, платної консультації наші контакти: ☎️: 097-178-20-74 ✉️: urist_inform@ukr.net
Дякую сказали: Юрій Лащ1

47

Re:

Доброго дня. Я пройшов ВЛК. Написали тимчасово непридатний на 1 місяць(дообстеження). Я виїхав за кордон до сімї. Яка відповідальність буде якщо не првернутись в Україну на повторну ВЛК.
В мене камні в нирках, полієнефрит, хнн 1ступення поставили 67б, енцефалопатія 2 ст., демієнілізація малогомілкового нерва
(дообстеження). Дякую.

48

Re:

Макс написав:

Доброго дня. Я пройшов ВЛК. Написали тимчасово непридатний на 1 місяць(дообстеження). Я виїхав за кордон до сімї. Яка відповідальність буде якщо не првернутись в Україну на повторну ВЛК.
В мене камні в нирках, полієнефрит, хнн 1ступення поставили 67б, енцефалопатія 2 ст., демієнілізація малогомілкового нерва
(дообстеження). Дякую.

Добрий день.

В першу чергу адміністративна у вигляді штрафу.

Для особистої, платної консультації наші контакти: ☎️: 097-178-20-74 ✉️: urist_inform@ukr.net

49

Re:

Доброго дня!
Я в травні минулого року отримав травму ока і за цей час було проведено дві операції і три рази дрімали шви (останній раз в лютому цього року).
Вже зараз око більш менш загоїлися, хоча ще в лютому червоніло і боліло, навіть зараз час від часу п'ю обезболюючі.

Я хочу піти у військомат (ТЦК), щоб не переживати, що мені дадуть повістку на вулиці і щоб не очікували на мене біля заводу як якогось бандита (я працюю офіційно). Лікарі визначили, що гострота мого зору 0'02 (майже не бачу на око) і направляють на оформлення групи третьої. Тому питання чи нададуть мені відстрочку від мобілізації? Дякую.
І ще одне я прописаний в іншій області, але вже довгий час живу і працюю в іншій. Все офіційно, копії мого військового квитка є і на роботі і в сільській раді. Повістки не отримував, але сам не йшов лише через те, що лікувався і працював. Але зараз почали часто зупиняти біля заводу і казали, щоб я пішов в ТЦК і оформив відстрочку по здоров'ю.

До того ж я прописаний в Тернопільській обл., а купив будинок і проживаю в Рівненській, а працюю взагалі в Львівській. Тому мені зручніше піти в Рівненській області у військомат.

50

Re:

Добрий день.

Дивіться п. "а" ст. 31 Наказу 14.08.2008  № 402 "Про затвердження Положення про військово-лікарську експертизу в Збройних Силах України", щодо вашої сліпоти на одне око та різкості на рівні 0,2. Тільки в п "а", звільнені від проходження служби. Звернутись вам необхідно до ТЦК за місцем де ваші документи є у військоматі та знаходитесь на обліку.

51

Re:

Доброго дня. Маю наступний діагноз: амбліопія високого ступеню (0,04 з корекцією 0,7) OU, міопія середнього ступеню OU, складний міопічний астигматизм OU, переферична вітреохоріоретинальна дистрофія, ПДС дирчатий розрив сітківки обох очей. Сам зір -5, маю довідки, які підтверджують погіршення зору роками. Останні аналізи проводив в державному інституті ока, там сказали що непридатний. На основі чого дізнався, що діагноз (розрив сітківки на обох очах без відшарування) підлягає під статтю 27а. Підкажіть будь-ласка чи це дійсно правда, чи можу отримати повну непридатність та зняття з військового обліку?

52

Re:

Добрий день Віктор!

Так, за рішенням ВЛК можете бути визнані непридатним до військової служби. Витяг з даного пунку:

До пункту 27 "а" належать випадки безуспішного повторного хірургічного лікування травматичного відшарування сітківки на обох очах з прогресуючим зниженням гостроти зору.

Громадяни та військовослужбовці, оглянуті за графами I, II, III Розкладу хвороб, після перенесеного відшарування або розриву сітківки будь-якої етіології на одному оці навіть за умови збережених функцій ока (гострота зору, поле зору тощо) визнаються непридатними до військової служби в мирний час, обмежено придатними у воєнний час.

53

Re:

Доброго ранку. Підскажіть будь-ласка з якими хворобами ШКХ (шлунково-кишкового тракту), не беруть в армію, і чи потрібне повторне проходження процедур в 2023 р., якщо в 2019 все проходилось, і хвороби не виліковні?Дякую.

54

Re:

Вллодимир написав:

Доброго ранку. Підскажіть будь-ласка з якими хворобами ШКХ (шлунково-кишкового тракту), не беруть в армію, і чи потрібне повторне проходження процедур в 2023 р., якщо в 2019 все проходилось, і хвороби не виліковні?Дякую.

Добрий день.
Згідно з Наказом №402 щодо проходження ВЛК, то якщо у особі є хвороби даного типу і дані хвороби перешкоджають проходження військової служби, то вона може мати відстрочку. Щодо перевірки то кожні 5 років особу можуть відправити на ВЛК та перевірити її стан щодо придатності до проходження служби.

55

Re:

Доброго вечора.Підскажіть будь ласка,як можна оскаржити рішення ТЦК і куди поскаржитися?
Так як чоловік не служив ніколи + в нього заключення лікаря що в позвоночнику грижі, викривлення хребта і потрібно на операцію
А його 5 числа відправляють на учебку

56

Re:

Добрий день.

Маєте право оскаржити рішення ВЛК у ЦВЛК області у відповідності до Наказу від 14.08.2008  № 402 "Про затвердження Положення про військово-лікарську експертизу в Збройних Силах України".

57

Re:

Добрий день, я проходив ВЛК після початку війни мене признали не придатним по статті 47А з виключенням з військового обліку але з того часу пройшло 12 місяців, мені треба йти на повторну ВЛК з цього приводу? Також питання, враховуючи недавню заяву Президента, мене можуть наприклад зупинити та виписати повістку або ж не пропустити на кордоні? Дякую

58

Re:

Добрий день.

Повторно йти без повістки не обов'язково. Коли отримаєте повістку, тоді звертайтесь до ТЦК для проходження ВЛК.

59

Re:

Дякую, а через кордон мене в цьому випадку мають пропустити? І чи можуть видавати повістки виключенним з військового обліку?

60

Re:

Andrii Reiter написав:

Дякую, а через кордон мене в цьому випадку мають пропустити? І чи можуть видавати повістки виключенним з військового обліку?

Якщо зняті з обліку за висновками ВЛК, - так.

Юридична консультація на тему Медкомісія у військкоматі в Україні [з 46 по 60 з 96 ]

Сторінки Попередня 1 2 3 4 5 6 7 Наступна

Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися

Нові юридичні консультації

• 22/03: Продаж нерухомості в м. Миколаєві
  • 06/03: Відмова у внесенні даних до ЄДЕБО
  • 27/02: Погроза фiзичною розпоавою
  • 24/02: Консультація щодо захисту майнових прав неповнолітніх дітей та обмежен
  • 09/02: Одруження за кордоном у консульстві України
  • 08/01: Викликали на допит через 1,5 років
  • 26/12: Неправильне прізвище в свідоцтві про одруження (одна буква) за 1984 р
  • 22/12: На титульній строрінці трудової книжки відсусня печатка
  • 22/12: Пропала людина
  • 22/12: Право на спадщину
  • 22/12: МФО подали до суду
  • 20/05: Відстрочка від призову на військову службу під час мобілізації
  • 20/05: Оформлення паспорту громадянина України
  • 20/05: Чи дозволяється навчання під час безвізових 90 днів в Шенгені?
  • 20/05: Aнкета належної перевірки клієнта фізичної особи
  • Інформаційний блок

Часто поставлені юридичні питання