Доброго дня!
Я в травні минулого року отримав травму ока і за цей час було проведено дві операції і три рази дрімали шви (останній раз в лютому цього року).
Вже зараз око більш менш загоїлися, хоча ще в лютому червоніло і боліло, навіть зараз час від часу п'ю обезболюючі.
Я хочу піти у військомат (ТЦК), щоб не переживати, що мені дадуть повістку на вулиці і щоб не очікували на мене біля заводу як якогось бандита (я працюю офіційно). Лікарі визначили, що гострота мого зору 0'02 (майже не бачу на око) і направляють на оформлення групи третьої. Тому питання чи нададуть мені відстрочку від мобілізації? Дякую.
І ще одне я прописаний в іншій області, але вже довгий час живу і працюю в іншій. Все офіційно, копії мого військового квитка є і на роботі і в сільській раді. Повістки не отримував, але сам не йшов лише через те, що лікувався і працював. Але зараз почали часто зупиняти біля заводу і казали, щоб я пішов в ТЦК і оформив відстрочку по здоров'ю.
До того ж я прописаний в Тернопільській обл., а купив будинок і проживаю в Рівненській, а працюю взагалі в Львівській. Тому мені зручніше піти в Рівненській області у військомат.