Фемида

Перейти до вмісту форуму

Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні

Безкоштовні консультації юриста та юридична допомога в Україні. Юридична консультація онлайн від юристів та адвокатів

Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.

На нашому сайті ви можете отримати послугу – безкоштовна консультація від юристів та адвокатів онлайн.
Реєстрація на юридичному сайті
Для отримання безкоштовної юридичної консультації від наших юристів та адвокатів пройдіть просту реєстрацію. Реєстрація займе не більше 30 секунд і ви одразу будете зареєстровані на сайті під вашим логіном та паролем. Якщо при реєстрації не ввійшли в обліковий запис, увійдіть до нього за допомогою логіну та пароля, який ви вводили при реєстрації.

Далі, у потрібному розділі права залиште Ваше юридичне питання або створіть тему із проблемним питанням по праву для отримання відповіді від юристів та адвокатів онлайн нашого сайту. Консультації в межах нашого сайту абсолютно безкоштовні, і вимагають від вас конкретики у питанні та детального опису його нам, якщо ви детальніше розкриєте вашу проблему у Вашому питанні до нас, тоді ми зможемо дати вам точкову консультацію та вирішення питання.

Ми, як фахівці з великим досвідом у сфері юриспруденції, надаємо наші безкоштовні консультації виключно для всієї України, а також тим, хто живе за кордоном та іноземцям без винятків. Наш сайт дає можливість як вирішити вашу проблему так і знайти юридичні відповіді вже на вирішені проблеми наших відвідувачів так і клієнтів!

На даний момент на нашому сайті зареєстровано більше 2600 користувачів і надано понад 5000 безкоштовних консультацій від юриста онлайн. Наша безкоштовна юридична консультація від нашої команди юристів та адвокатів готова надати вам вирішення ваших питань!

(Сторінка 10 з 19)

Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Армія та мобілізація » Відстрочка від призову на військову службу під час мобілізації

Сторінки Попередня 1 8 9 10 11 12 19 Наступна

Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися

RSS

Юридична консультація на тему Відстрочка від призову на військову службу під час мобілізації [з 136 по 150 з 279 ]

136

Re:

Неподалік від мене проживає двоюрідний дідусь, до якого я майже кожен день навідуюсь, приглядаю. А його прямі найближчі родичі живуть далеко, і можуть навідуватись майже раз в неділю, або і рідше. Чи я можу документально якось затвердити догляд за дідом, або опікунство?

137

Re:

Олег О. написав:

Неподалік від мене проживає двоюрідний дідусь, до якого я майже кожен день навідуюсь, приглядаю. А його прямі найближчі родичі живуть далеко, і можуть навідуватись майже раз в неділю, або і рідше. Чи я можу документально якось затвердити догляд за дідом, або опікунство?

Добрий день.

Якщо у дідуся є інші родичі, то навіть при встановленні опіки через суд це не буде підставою надати вам відстрочку по мобілізації.

Для особистої, платної консультації наші контакти: ☎️: 097-178-20-74 ✉️: urist_inform@ukr.net

138

Re:

Добрий день!
Почав проходити ВЛК (маю 3 гр. інвалідності довічно, тас скоріш за все буду обмежено придатним) і через деякий час подав заяву на відстрочку (відправивши на пошту необхідні документи до ТЦК).
Сьогодні зателефонували і кажуть що не можуть розглянути моя заяву бо я не знаходжусь на обліку.
З облікових документів маю тільки приписне, бо в минулому не зміг отримати військовий квиток - війскомат змінював адресу (переїхав в другий населений пункт).
З`явившись в ТЦК мені запропонували завершити комісію ВЛК, потім стати на облік, а вже потім заява на відстрочку.
Маю дуже великі сумніви, й гадаю що в період між висновком ВЛК та розглядом заяви на відстрочку мене можуть мобілізувати, незважаючи на всі обіцянки.

139

Re:

Добрий вечір.

Спочатку треба щоб вас взяли на облік, щоб ви законно пройшли ВЛК, а в цей період вам можна написати заяву на відстрочку враховуючи ваш діагноз.

Для особистої, платної консультації наші контакти: ☎️: 097-178-20-74 ✉️: urist_inform@ukr.net

140

Re:

Як часто зобовязані працівники ТЦК проводити повторно облік даних і ВЛК?
В моєму випадку, я проходив олік і ВЛК більше півтора року тому, і повторно писав заяву на відстрочку, по сімейним обставинам. То мене зобовязані повторно повідомити про явку на облік, про перевірку поточного стану здоровя (ВЛК), і лишень потім розпорядження про проходження військових зборів/навчвнь, чи зразу відправити на військові навчання?

141

Re:

Добрий день.

Через пів року,якщо у вас є відстрочка, вам повинні вручити повістку для звірки персональних даних .

142

Re:

А якщо я проігнорю повістку, і вже не зявлюсь в заклад ТЦК, що мені за це буде?

143

Re:

Олег О. написав:

А якщо я проігнорю повістку, і вже не зявлюсь в заклад ТЦК, що мені за це буде?

В першу чергу адміністративна відповідальність.

144

Re:

Якщо розписатися з жінкою, в якої троє малолітніх дітей, то це буде причиною сімейного характеру від мобілізації? Чи для цього має бути спільна приписка,  змінювати фамілію дітей, відмова чи згода біологічних батьків дітей, відмова від аліментів біологічних батьків?

145

Re:

Якщо ви усиновите дитину в цьому новому шлюбі, тоді так.

146

Re:

Добрий день! Мене звати Володимир. Я працюю в школі вчителем на повне навантаження більше ніж 0.75 ставки і маю право на відстрочку від мобілізації. При поданні документів на відстрочку юрист який знаходиться в ТЦК вимагає гербову печатку з Районного відділу освіти на довідці зі школи, що шкільна печатка не підходить. В районному відділі освіти сказали, що в школі печатка державного зразка і має юридичну силу. Чи має шкільна печатка юридичну силу на подання документів на відстрочку? Якщо так, то на який закон чи статтю я можу посилатись, щоб довести це юристу з ТЦК? Дякую!

147

Re:

Добрий день Володимир.

Зверніться до районного відділу освіти з заявою щодо надання відповіді, чи дійсна довідка з печаткою школи, та надайте до ТЦК дану відповідь. Це вирішить ваше питання.

148

Re:

Батько інвалід 1 групи  чи можливо отримати відстрочку та які потрібні документи для цього. Дякую.

149

Re:

ur3011 написав:

Батько інвалід 1 групи  чи можливо отримати відстрочку та які потрібні документи для цього. Дякую.

Добрий день.

Згідно з ст. 23 ЗУ "Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію", за умови, якщо особи з інвалідністю не мають інших працездатних осіб, зобов’язаних відповідно до закону їх утримувати, то ви можете отримати відстрочку.

150

Re:

Доброго дня.
Я маю 19 річноно сина інваліда 1ої групи.  В ТЦК відмовляють у відстрочки згідно абзаца "жінки та чоловіки на утриманні яких знаходяться доросла дитина інвалід яка є інвалідом першої чи другої групи." Аргументуючи що цей абзац для інвалідів які навчаються.
І немає в мене документів в яких зазначено що я утримую дитину. Які це мають бути документи? Чи дійсно цей абзац тільки для тих хто вчиться?

Юридична консультація на тему Відстрочка від призову на військову службу під час мобілізації [з 136 по 150 з 279 ]

Сторінки Попередня 1 8 9 10 11 12 19 Наступна

Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися

Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Армія та мобілізація » Відстрочка від призову на військову службу під час мобілізації

Нові юридичні консультації

• 09/06: Неправильне прізвище в свідоцтві про одруження (одна буква)
  • 22/12: На титульній строрінці трудової книжки відсусня печатка
  • 22/12: Пропала людина
  • 22/12: Право на спадщину
  • 22/12: МФО подали до суду
  • 20/05: Відстрочка від призову на військову службу під час мобілізації
  • 20/05: Оформлення паспорту громадянина України
  • 20/05: Чи дозволяється навчання під час безвізових 90 днів в Шенгені?
  • 20/05: Aнкета належної перевірки клієнта фізичної особи
  • 25/03: Орендодавець вимагає встановити пожежну сигналізацію
  • 25/03: Розлучення з дітьми
  • 25/03: Незаконне розпахування землі
  • 25/03: Розподіл майна у цивільному шлюбі
  • 25/03: Зняття з реєстраціі без присутності батьків
  • 25/03: Чи можливе позбавлення батьківських прав через несплату аліментів?
  • Інформаційний блок

Часто поставлені юридичні питання