Фемида

Перейти до вмісту форуму

Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні

Безкоштовні консультації юриста та юридична допомога в Україні. Юридична консультація онлайн від юристів та адвокатів

Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.

На нашому сайті ви можете отримати послугу – безкоштовна консультація від юристів та адвокатів онлайн.
Реєстрація на юридичному сайті
Для отримання безкоштовної юридичної консультації від наших юристів та адвокатів пройдіть просту реєстрацію. Реєстрація займе не більше 30 секунд і ви одразу будете зареєстровані на сайті під вашим логіном та паролем. Якщо при реєстрації не ввійшли в обліковий запис, увійдіть до нього за допомогою логіну та пароля, який ви вводили при реєстрації.

Далі, у потрібному розділі права залиште Ваше юридичне питання або створіть тему із проблемним питанням по праву для отримання відповіді від юристів та адвокатів онлайн нашого сайту. Консультації в межах нашого сайту абсолютно безкоштовні, і вимагають від вас конкретики у питанні та детального опису його нам, якщо ви детальніше розкриєте вашу проблему у Вашому питанні до нас, тоді ми зможемо дати вам точкову консультацію та вирішення питання.

Ми, як фахівці з великим досвідом у сфері юриспруденції, надаємо наші безкоштовні консультації виключно для всієї України, а також тим, хто живе за кордоном та іноземцям без винятків. Наш сайт дає можливість як вирішити вашу проблему так і знайти юридичні відповіді вже на вирішені проблеми наших відвідувачів так і клієнтів!

На даний момент на нашому сайті зареєстровано більше 2600 користувачів і надано понад 5000 безкоштовних консультацій від юриста онлайн. Наша безкоштовна юридична консультація від нашої команди юристів та адвокатів готова надати вам вирішення ваших питань!

(Сторінка 12 з 19)

Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Армія та мобілізація » Відстрочка від призову на військову службу під час мобілізації

Сторінки Попередня 1 10 11 12 13 14 19 Наступна

Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися

RSS

Юридична консультація на тему Відстрочка від призову на військову службу під час мобілізації [з 166 по 180 з 279 ]

166

Re:

Скажіть будь ласка, студент 30+ навчається на першому курсі денна форма навчання, має право на відстрочку? По пред'явленню студентського квитка можуть йому вручити повісту і чи це законно?  Якщо ні, то на яку статтю нам опиратись?

167

Re:

Таяна написав:

Скажіть будь ласка, студент 30+ навчається на першому курсі денна форма навчання, має право на відстрочку? По пред'явленню студентського квитка можуть йому вручити повісту і чи це законно?  Якщо ні, то на яку статтю нам опиратись?

Добрий день.

На даний час він має право на відстрочку. Якщо будуть зміни в законодавство, щодо віку студентів, які здобувають вищу освіту для отримання відстрочки, то він може стратити таку відстрочку.

Для особистої, платної консультації наші контакти: ☎️: 097-178-20-74 ✉️: urist_inform@ukr.net

168

Re:

У меня погиб отец, его статус без вести пропавший, но уже было расследования и решения и подача от гражданского лица в нужные органы
Человек , может используя этот факт , получить отсрочку или быть списаным от мобилизации
Какие нужны документы и как это и через какой орган это делается?

169

Re:

Добрий день.

Маєте право подати заяву, та прикріпити свідоцтво про смерть з висновком про смерть, що із-за дій країни агресора загинув ваш близький родич, і відповідно до ст. 23 ЗУ "Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію" маєте право на отримання відстрочки за рішенням ТЦК.

Для особистої, платної консультації наші контакти: ☎️: 097-178-20-74 ✉️: urist_inform@ukr.net

170

Re:

Якщо батько має 3 дітей від різних шлюбів, платить фінансову допомогу на 2 дітей від попереднього шлюбу не за рішенням суду, а по домовленості з колишньою дружиною, то чи вважається це  утриманням дітей і підставою для відстрочки?

171

Re:

Олександ12 написав:

Якщо батько має 3 дітей від різних шлюбів, платить фінансову допомогу на 2 дітей від попереднього шлюбу не за рішенням суду, а по домовленості з колишньою дружиною, то чи вважається це  утриманням дітей і підставою для відстрочки?

Добрий день.

В даному випадку, краще щоб був або нотаріальний договір про утримання дітей, або рішення про стягнення аліментів через суд, або заява на підприємстві про стягнення аліментів добровільно з заробітку.

Дякую сказали: Олександ121

172

Re:

Чи підлягає мобілізації чоловік, дружина якого має 3 групу інвалідності. Чи має право чоловік супроводжувати дружину за кордон з 3 групою, чи за кордон тільки з 2?
Деякі юристи кажуть що треба з' явитися самому в військомат, та оформити відсрочку. Невже якщо першим це не зробити, якщо чоловік попаде у військомат, при надані відповідних документів, то вже може бути пізно? Так стверджують деякі юристи на запитання чи мають право забрати такого чоловіка на фронт якщо раніше не оформлена спеціально відсрочка. Невже якщо він її не оформив, то щось зміниться в інвалідності дружини чи змозі її самої запезпечувати себе і неповнолітню дитину?

173

Re:

Добрий день.

Він має право на відстрочку згідно з ст. 23 ЗУ "Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію", де відстрочка надається особам, які мають дружину (чоловіка) із числа осіб з інвалідністю та/або одного із своїх батьків чи батьків дружини (чоловіка) із числа осіб з інвалідністю I чи II групи за умови, що такі особи з інвалідністю не мають інших працездатних осіб, зобов’язаних відповідно до закону їх утримувати. Щодо виїзду за кордон, то згідно з п. 2-1 Постановою КМУ №57 від 1995 року особи, які мають дружину (чоловіка) із числа осіб з інвалідністю і супроводжують таких дружину (чоловіка) для виїзду за межі України, за наявності документів (їх нотаріально засвідчених копій), що підтверджують родинні зв’язки, інвалідність.

174

Re:

Добрий день! Я iнвалiд другоji групи, Але втратив вiйськово-облiковий документ. Якщо мене стримають ТЦК, то якi наслiдки це Може МАТИ що я немаю вiйськового?

175

Re:

Добрий день.

Поки що, ви не забов'язані носити цей документ, але в майбутньому вам можуть забов'язати його носити. Також, ви можете звернутись до ТЦК для відновлення втраченого документа.

Дякую сказали: bogdan1

176

Re:

Дмитро Костянтинович, щиро дякую! Але я не правильно поставив питання. При вiдновленнi вiйськового Чи вiдправлять на ВЛК, а там ВЛК Може визнати придатним недивлячись на мою другу группу iнвалiдностi, Чи можлива для мене втрата права на вiдстрочку i мобiлiзацiя? Ще раз дякую!!!

177

Re:

Здебільшого не відправляють на повторне проходження ВЛК, після втрату облікового документа. Це не є аксіомою, з іншої сторони. Нажаль, але можу відповісти вам так.

Дякую сказали: bogdan1

178

Re:

Доброго дня

На роботі видали повістку з метою уточнення облікових даних та проходження медичної комісї. В мене дійсна бронь до 31.01, а повістка на 24.01, хоча є постанова КМУ № 1259, згідно якій бронювання автоматично подовжується на 3 місяці після його закінчення.
Що робити якщо приїду і мене змусять пройти ВЛК і дадуть повістку?
Що буде якщо не приїду?
Чи правда якщо не поїду то на роботі не зможуть подовжити бронь?

179

Re:

Добрий день.

Що робити якщо приїду і мене змусять пройти ВЛК і дадуть повістку? - До моменту коли у вас є бронь вас не можуть мобілізувати, а ось пройти ВЛК ви можете.
Що буде якщо не приїду? - Адміністративна відповідальність, а далі вашому керівнику буде поставлена задача вам видати нову вам повістку особисто.
Чи правда якщо не поїду то на роботі не зможуть подовжити бронь? - ТЦК можуть не дати вам право на продовження вам броні.

180

Re:

Добрий день!
Маю наступну ситуацію мій батько (65 років) інвалід 2ї групи з потребою у догляді, я проживаю з ним і прописаний за одною адресою, мати померла, сестра живе в іншому місті і є багатодітною матір"ю. Чи можу я отримати відстрочку від мобілізації?
Дякую за відповідь!

Юридична консультація на тему Відстрочка від призову на військову службу під час мобілізації [з 166 по 180 з 279 ]

Сторінки Попередня 1 10 11 12 13 14 19 Наступна

Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися

Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Армія та мобілізація » Відстрочка від призову на військову службу під час мобілізації

Нові юридичні консультації

• 09/06: Неправильне прізвище в свідоцтві про одруження (одна буква)
  • 22/12: На титульній строрінці трудової книжки відсусня печатка
  • 22/12: Пропала людина
  • 22/12: Право на спадщину
  • 22/12: МФО подали до суду
  • 20/05: Відстрочка від призову на військову службу під час мобілізації
  • 20/05: Оформлення паспорту громадянина України
  • 20/05: Чи дозволяється навчання під час безвізових 90 днів в Шенгені?
  • 20/05: Aнкета належної перевірки клієнта фізичної особи
  • 25/03: Орендодавець вимагає встановити пожежну сигналізацію
  • 25/03: Розлучення з дітьми
  • 25/03: Незаконне розпахування землі
  • 25/03: Розподіл майна у цивільному шлюбі
  • 25/03: Зняття з реєстраціі без присутності батьків
  • 25/03: Чи можливе позбавлення батьківських прав через несплату аліментів?
  • Інформаційний блок

Часто поставлені юридичні питання