Re:
Доброго дня, підкажіть чи може чоловік мати відстрочку від мобілізації, якщо в нього одна мати пенсійного віку. В нього не має більше братів\сестер, дружини, батька, або ще когось з родичів.
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні
Безкоштовні консультації юриста та юридична допомога в Україні. Юридична консультація онлайн від юристів та адвокатів
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Армія та мобілізація » Відстрочка від призову на військову службу під час мобілізації
Сторінки Попередня 1 … 12 13 14 15 16 … 19 Наступна
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
196
Re:
Доброго дня, підкажіть чи може чоловік мати відстрочку від мобілізації, якщо в нього одна мати пенсійного віку. В нього не має більше братів\сестер, дружини, батька, або ще когось з родичів.
197
Re:
Добрий день.
Нажаль, але якщо його мати не є інвалідом першої чи другої групи або вона не позбавлена дієздатності, то в такому випадку це не є підставою для надання відстрочки.
198
Re:
Доброго вечора, підкажіть будь-ласка, я інвалід 3 групи, живемо з чоловіком вдвох. Які мені потрібно взяти документи і де щоб оформити йому відстрочку по мобілізації?
199
Re:
Доброго вечора, підкажіть будь-ласка, я інвалід 3 групи, живемо з чоловіком вдвох. Які мені потрібно взяти документи і де щоб оформити йому відстрочку по мобілізації?
Добрий день.
Вам достатньо надати рішення МСЕК та свідоцтво про інвалідність державного зразка.
200
Re:
Доброго дня. Мені 51. Службу не проходив, був комісований через язву шлунку. Після проходження ВЛК в мене підтвердили низку хвороб:
1. Акт від 22.01.2024 дослідження стану здоров’я (ідіопатична подагра, інтермітуючий подагричний артрит, ділянка стопи і гомілковостопних суглобів, стадія ремісії. Остеоартрит, безвузликова форма з ураженням здебільш суглобів кистей і стоп, великих суглобів, артроз плечових суглобів, ФНС І ст.)
2. Висновок гастроентеролога (ГЕРХ ерозивна, хр. ерозивний гастрит, ерозивний дуоденіт ст. загостр. Стеатогепатит, хр. холецистит ст. рем., хр. панкреатит, ремісія)
3. МРТ попереково-крижового відділу хребта (МР-ознаки дегенеративно-дистрофічних змін попереково-крижового відділу хребта. Протрузії. Спондильоз. Спондилоартроз)
4. Висновок кардіолога 18.01.2024 (F45.31 - Соматоформна вегетативна дисфункція серця та серцево-судинної системи Гіпертонічна хвороба Іст 2 ст ризик 2. СН 0ст. Дисліпідемія.)
Але військкомат мені усе одно дав повістку прибути для відправки до військової частини з приписом - обмежено придатний. Це законно з моїми хворобами? Бо на ВЛК казали, що потрібно лікування.
201
Re:
Добрий день.
У вас є право на оскарження рішення ВЛК у ЦВЛК щодо визнання вас як обмежено придатного з проходженням служби.
202
Re:
Вітаю, Мати дружини інвалід другої групи, дружина єдина дитина. Який повний пакет документів потрібно подати до ТЦК для отримання відстрочки?
Дякую
203
Re:
Добрий день.
Документи про інвалідність мати вашої дружини, свідоцтво одруження вас та вашої дружини, паспортні дані вас, вашої дружини та мати вашої дружини, довідка про реєстрацію сторін.
204
Re:
Маю дитину з інвалідністю до 18 років. Чи маю я право на відстрочку від мобілізації? Жінка працює фельдшером в швидкій допомозі та є військово зобов'язаною . Чи можуть одного із нас мобілізувати ?
205
Re:
Маю дитину з інвалідністю до 18 років. Чи маю я право на відстрочку від мобілізації? Жінка працює фельдшером в швидкій допомозі та є військово зобов'язаною . Чи можуть одного із нас мобілізувати ?
Добрий день.
Так маєте право на відстрочку, враховуючи, що у вас є дитина до 18 років з інвалідністю.
206
Re:
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, чи мобілізують чоловіків з судимістю по особо тяжкій статті 187.ч 4 з позбавленням волі на строк 8 років ? Освободився в 2012 році. Дякую!
207
Re:
Добрий день.
Деякі закони в цьому напрямку, були приняті в першому читанні, тому повноцінно сказати, що можуть мобілізувати я на даний момент не можу вам сказати.
208
Re:
Доброго дня! цікавить таке питання, плануємо усиновити дитину сироту з притулку, чи матиме чоловік відстрочку від мобілізації в токому випадку?
209
Re:
Добрий день.
Так, матиме.
210
Re:
Діду 82 роки, з родичів всі померли залишився один єдиний онук 30 років, який не проходив військову службу та не має військового квитка. Має онук право на відстрочку за доглядом за дідом?. Дякую.
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Армія та мобілізація » Відстрочка від призову на військову службу під час мобілізації