Фемида

Перейти до вмісту форуму

Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні

Безкоштовні консультації юриста та юридична допомога в Україні. Юридична консультація онлайн від юристів та адвокатів

Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.

На нашому сайті ви можете отримати послугу – безкоштовна консультація від юристів та адвокатів онлайн.
Реєстрація на юридичному сайті
Для отримання безкоштовної юридичної консультації від наших юристів та адвокатів пройдіть просту реєстрацію. Реєстрація займе не більше 30 секунд і ви одразу будете зареєстровані на сайті під вашим логіном та паролем. Якщо при реєстрації не ввійшли в обліковий запис, увійдіть до нього за допомогою логіну та пароля, який ви вводили при реєстрації.

Далі, у потрібному розділі права залиште Ваше юридичне питання або створіть тему із проблемним питанням по праву для отримання відповіді від юристів та адвокатів онлайн нашого сайту. Консультації в межах нашого сайту абсолютно безкоштовні, і вимагають від вас конкретики у питанні та детального опису його нам, якщо ви детальніше розкриєте вашу проблему у Вашому питанні до нас, тоді ми зможемо дати вам точкову консультацію та вирішення питання.

Ми, як фахівці з великим досвідом у сфері юриспруденції, надаємо наші безкоштовні консультації виключно для всієї України, а також тим, хто живе за кордоном та іноземцям без винятків. Наш сайт дає можливість як вирішити вашу проблему так і знайти юридичні відповіді вже на вирішені проблеми наших відвідувачів так і клієнтів!

На даний момент на нашому сайті зареєстровано більше 2600 користувачів і надано понад 5000 безкоштовних консультацій від юриста онлайн. Наша безкоштовна юридична консультація від нашої команди юристів та адвокатів готова надати вам вирішення ваших питань!

(Сторінка 16 з 19)

Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Армія та мобілізація » Відстрочка від призову на військову службу під час мобілізації

Сторінки Попередня 1 14 15 16 17 18 19 Наступна

Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися

RSS

Юридична консультація на тему Відстрочка від призову на військову службу під час мобілізації [з 226 по 240 з 279 ]

226

Re:

Юрий_Нд написав:

Проте непрацездатність, це не формальний запис у документах, а фізіологічний стан організму людини. Будь ласка, підкажіть, куди потрібно звернутися батькові, щоб він отримав документи, що підтверджують його непрацездатність.

Так, необхідно це встановити, так як ТЦК буде вимагати такий факт.

Для особистої, платної консультації наші контакти: ☎️: 097-178-20-74 ✉️: urist_inform@ukr.net
Дякую сказали: Юрий_Нд1

227

Re:

ott_tv написав:

У шлюбі з дружиною виховуємо 3 дітей до 18 років, двох спільних, одна дитини дружини від попереднього шлюбу. проживаємо і прописані за одною адресою, маємо посвідчення багатодітної сімї з 2018 року! Які документи потрібно надати в ТЦК щоб отримати відсторчку по мобілізації і чи це можливо взагалі, адже читаю, що вимагають опікунство або всиновлення не рідної дитини. Яким способом можна доказати факт утримання цієї дитини? Посвідчення багатодітної сімї в такому випадку нічого не варте?? Дякую)

Добрий день.

Свідоцтво про народження дітей, довідка про склад сім'ї, свідоцтво про шлюб, - це первинний перелік документів які ви повинні надати для отримання права на відстрочку у відповідності до ст. 23 ЗУ "Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію".

Для особистої, платної консультації наші контакти: ☎️: 097-178-20-74 ✉️: urist_inform@ukr.net

228

Re:

Доброго дня! Підскажіть будь ласка, чи дає право на відстрочку, робота вчителя на 0.75 ставки в ПРИВАТНОМУ ліцеї, якщо він є в реєстрі суб'єктів освітної діяльності?

229

Re:

alexikguitar написав:

Доброго дня! Підскажіть будь ласка, чи дає право на відстрочку, робота вчителя на 0.75 ставки в ПРИВАТНОМУ ліцеї, якщо він є в реєстрі суб'єктів освітної діяльності?

Добрий день.

В ст. 23 ЗУ "Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію" не вказано щодо ступеня держаного чи приватного сектору є дані навчальні заклади. Дослівно вказано так:  призову на військову службу під час мобілізації, на особливий період не підлягають також наукові і науково-педагогічні працівники закладів вищої та фахової передвищої освіти, наукових установ та організацій, які мають науковий ступінь, і педагогічні працівники закладів фахової передвищої освіти, професійної (професійно-технічної) освіти, закладів загальної середньої освіти, за умови що вони працюють відповідно у закладах вищої чи фахової передвищої освіти, наукових установах та організаціях, закладах професійної (професійно-технічної) чи загальної середньої освіти за основним місцем роботи не менш як на 0,75 ставки.

230

Re:

Добрий день. Дано: дружина інвалід 3 групи, видалена щитовитка внаслідок онкологічного захворювання, зараз стан ремісії. Інвалідність видана онкологічною МСЕК. Чи маю я право на відстрочку враховуючи що пухлина видалена ?
Дякую

231

Re:

Володимир_1 написав:

Добрий день. Дано: дружина інвалід 3 групи, видалена щитовитка внаслідок онкологічного захворювання, зараз стан ремісії. Інвалідність видана онкологічною МСЕК. Чи маю я право на відстрочку враховуючи що пухлина видалена ?
Дякую

Добрий день.

Якщо вона має статус даного захворювання та група не знята, то у вас є шанс для отримання відстрочки.

232

Re:

Доброго дня. Підкажіть хто знає, я військовозобов'язаний моя матір має статус особи з інвалідністю ІІ групи (безстроково), батько непрацездатний (пенсіонер за віком). Також у мене є рідна сестра вона працездатна, але фактично проживає у іншому місті (довідка про фактичне місце проживання є) та самостійно утримує двох малолітніх дітей, так як чоловік сестри перебуває на військовій службі (довідка з військової частини є). Інших працездатних осіб, які б могли здійснювати догляд за матір'ю немає. Чи можу я отримати відстрочку від мобілізації в порядку ст. 23 ЗУ «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію»?

233

Re:

Добрий день.

Якщо ви зробите документ за доглядом за матір'ю по ЛКК, то в такому випадку ви зможете отримати відстрочку.

Дякую сказали: Юрий_Нд1

234

Re:

Доброго дня!
Підприємство має статус критично важливиого для функціонування економіки. Згідно Постанови №555 керівники та їх заступники підприємств підлягають бронюванню.
Підкажіть, будь ласка, чи відноситься посада головного бухгалтера до категорії "керівники та їх заступники підприємств" і чи можливо отримати бронюванння.
Дякую.

235

Re:

Добрий день.

Якщо в наказі або в документах уставних вказано, що бухгалтер та ця посада відноситься як керівна або бухгалтер є заступником керівника, то ви маєте право на відстрочку.

Дякую сказали: Костянтин1

236

Re:

Мати інвалід 2 групи,є сестра в якої чоловік з 3 групою інвалідності.Чи маю я право на відстрочку під час мобілізації

237

Re:

Denis написав:

Мати інвалід 2 групи,є сестра в якої чоловік з 3 групою інвалідності.Чи маю я право на відстрочку під час мобілізації

Добрий день.

Якщо ви зареєстровані разом з матір'ю або проживаєте разом, то ви матимете право на отримання відстрочки.

238

Re:

Вітаю, мене звати Віталій, у мого батька 3 група інвалідності (відсутнє око), після нещасного випадку пройшло 20 років зір на одне око погіршується. Проходимо обстеження на перехід на 2 группу. Я в батька один, він не одружений. Чи знайомі ви з медико - аналітичним висновком? Та чи дає він підстави для відстрочки як документ підтверджуючий процес підготовки до комісії МСЕК на 2 групу?

239

Re:

vittallion555 написав:

Вітаю, мене звати Віталій, у мого батька 3 група інвалідності (відсутнє око), після нещасного випадку пройшло 20 років зір на одне око погіршується. Проходимо обстеження на перехід на 2 группу. Я в батька один, він не одружений. Чи знайомі ви з медико - аналітичним висновком? Та чи дає він підстави для відстрочки як документ підтверджуючий процес підготовки до комісії МСЕК на 2 групу?

Добрий день.

Поки не встановлена 2 група інвалідності, - нажаль це не є підставою для встановлення вам відстрочки.

240

Re:

Мати інвалід 2 групи з чоловіком розведена більше 20 сестра інвалід 2 групи рак вона лікується за кордоном чи потрібен акт догляду для відстрочки?

Юридична консультація на тему Відстрочка від призову на військову службу під час мобілізації [з 226 по 240 з 279 ]

Сторінки Попередня 1 14 15 16 17 18 19 Наступна

Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися

Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Армія та мобілізація » Відстрочка від призову на військову службу під час мобілізації

Нові юридичні консультації

• 09/06: Неправильне прізвище в свідоцтві про одруження (одна буква)
  • 22/12: На титульній строрінці трудової книжки відсусня печатка
  • 22/12: Пропала людина
  • 22/12: Право на спадщину
  • 22/12: МФО подали до суду
  • 20/05: Відстрочка від призову на військову службу під час мобілізації
  • 20/05: Оформлення паспорту громадянина України
  • 20/05: Чи дозволяється навчання під час безвізових 90 днів в Шенгені?
  • 20/05: Aнкета належної перевірки клієнта фізичної особи
  • 25/03: Орендодавець вимагає встановити пожежну сигналізацію
  • 25/03: Розлучення з дітьми
  • 25/03: Незаконне розпахування землі
  • 25/03: Розподіл майна у цивільному шлюбі
  • 25/03: Зняття з реєстраціі без присутності батьків
  • 25/03: Чи можливе позбавлення батьківських прав через несплату аліментів?
  • Інформаційний блок

Часто поставлені юридичні питання