Фемида

Перейти до вмісту форуму

Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні

Безкоштовні консультації юриста та юридична допомога в Україні. Юридична консультація онлайн від юристів та адвокатів

Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.

На нашому сайті ви можете отримати послугу – безкоштовна консультація від юристів та адвокатів онлайн.
Реєстрація на юридичному сайті
Для отримання безкоштовної юридичної консультації від наших юристів та адвокатів пройдіть просту реєстрацію. Реєстрація займе не більше 30 секунд і ви одразу будете зареєстровані на сайті під вашим логіном та паролем. Якщо при реєстрації не ввійшли в обліковий запис, увійдіть до нього за допомогою логіну та пароля, який ви вводили при реєстрації.

Далі, у потрібному розділі права залиште Ваше юридичне питання або створіть тему із проблемним питанням по праву для отримання відповіді від юристів та адвокатів онлайн нашого сайту. Консультації в межах нашого сайту абсолютно безкоштовні, і вимагають від вас конкретики у питанні та детального опису його нам, якщо ви детальніше розкриєте вашу проблему у Вашому питанні до нас, тоді ми зможемо дати вам точкову консультацію та вирішення питання.

Ми, як фахівці з великим досвідом у сфері юриспруденції, надаємо наші безкоштовні консультації виключно для всієї України, а також тим, хто живе за кордоном та іноземцям без винятків. Наш сайт дає можливість як вирішити вашу проблему так і знайти юридичні відповіді вже на вирішені проблеми наших відвідувачів так і клієнтів!

На даний момент на нашому сайті зареєстровано більше 2600 користувачів і надано понад 5000 безкоштовних консультацій від юриста онлайн. Наша безкоштовна юридична консультація від нашої команди юристів та адвокатів готова надати вам вирішення ваших питань!

(Сторінка 5 з 19)

Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Армія та мобілізація » Відстрочка від призову на військову службу під час мобілізації

Сторінки Попередня 1 2 3 4 5 6 7 19 Наступна

Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися

RSS

Юридична консультація на тему Відстрочка від призову на військову службу під час мобілізації [з 61 по 75 з 279 ]

61

Re:

Доброго дня. Мені 21. Маю на руках тимчасове посвідчення військовобов'язаного, 3 роки тому признали обменено придатним в військовий час через плоскостопію , чи можуть мені вручити повістку та мобілізувати? Я рахуюсь як військовозобов'язаний чи призивник?

62

Re:

ashulha325 написав:

Доброго дня. Мені 21. Маю на руках тимчасове посвідчення військовобов'язаного, 3 роки тому признали обменено придатним в військовий час через плоскостопію , чи можуть мені вручити повістку та мобілізувати? Я рахуюсь як військовозобов'язаний чи призивник?

Доброго дня.

Враховуючи на даний момент військовий стан, то ви можете бути мобілізованим, так як призову на строкову службу на даний час не ведуть.

Для особистої, платної консультації наші контакти: ☎️: 097-178-20-74 ✉️: urist_inform@ukr.net

63

Re:

Какие нужны документы, если человек имеет 3 детей, в разводе, родительских прав не лишён, от алиментов отказалась бывшая жена, деньги из рук в руки, дети да границей, свидетельства о рождении оригиналы на руках, спасибо за ответ.

64

Re:

promtara написав:

Какие нужны документы, если человек имеет 3 детей, в разводе, родительских прав не лишён, от алиментов отказалась бывшая жена, деньги из рук в руки, дети да границей, свидетельства о рождении оригиналы на руках, спасибо за ответ.

Доброго дня.

Свідоцтва про народження дітей нотаріально засвідчених повинно бути достатньо для отримання відстрочки.

Для особистої, платної консультації наші контакти: ☎️: 097-178-20-74 ✉️: urist_inform@ukr.net

65

Re:

Доброго дня! Пройшли  всі етапи бронювання через "Кабінет бронювання" (маємо мобілізаційне завдання), отримали підтвердження, сформували витяг, вйськомат відмовляється погодити бронювання працівників, опираючись на те, що їм не виповнилося ще 35 років. Підкажіть, будь ласка, як діяти в даній ситуації? Дякую.

66

Re:

Valeria написав:

Доброго дня! Пройшли  всі етапи бронювання через "Кабінет бронювання" (маємо мобілізаційне завдання), отримали підтвердження, сформували витяг, вйськомат відмовляється погодити бронювання працівників, опираючись на те, що їм не виповнилося ще 35 років. Підкажіть, будь ласка, як діяти в даній ситуації? Дякую.

Доброго дня.
Письмово зверніться до ТЦК з заявою, на якій підставі заборонено бронювання даних осіб. З письмовою відповіддю рекомендую звернутись потім до адвоката.

67

Re:

,Доброго ранку. Хочу запитати якщо у мого цивільного чоловіка є дитина від першого шлюбу якій він сплачує аліменти і у мене є теж двоє дітей але не його але вони знаходяться на його утриманні так як проживаємо разом і він один працює. Чи можуть його мобілізувати? Дякую за відповідь

68

Re:

Ірина 2 написав:

,Доброго ранку. Хочу запитати якщо у мого цивільного чоловіка є дитина від першого шлюбу якій він сплачує аліменти і у мене є теж двоє дітей але не його але вони знаходяться на його утриманні так як проживаємо разом і він один працює. Чи можуть його мобілізувати? Дякую за відповідь

Доброго дня.

Так він може представити свідоцтва про народження дітей та свідоцтво про шлюб, що ви знаходитесь в шлюбі в такому випадку, теоретично він може отримати відстрочку. Шанси на відстрочку будуть високі тільки в тому випадку, якщо всі троє дітей були б від одного чоловіка.

69

Re:

Добрий день чи можуть мобілізувати двох повнолітніх братів з однієї сім'ї чи дадуть одному відстрочку ? Дякую за відповідь.

70

Re:

splinter77 написав:

Добрий день чи можуть мобілізувати двох повнолітніх братів з однієї сім'ї чи дадуть одному відстрочку ? Дякую за відповідь.

Доброго дня.

На жаль, але можуть. Відстрочка для одного із братів діє тільки на строкову службу згідно зі ст. 17 ЗУ "Про військовий обов'язок і військову службу. Враховуючи, що призову на строкову службу на даний час не має, то відстрочки згідно зі ст. 23 ЗУ "Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію",- не має.

Дякую сказали: splinter771

71

Re:

Добрий день, в мене мати інвалід 2-ї групи (загального психічного захворювання), написав заявку у військкомат та додав всі документи для надання відстрочки. У військкоматі відповіли, що з метою запобігання зловживанням правом на відстрочку прошу надати документ який надає інформацію про осіб які зареєстровані за адресою проживання вашої матері. У зв'язку з цим в мене питання, чи має право військкомат вимагати дану інформацію взагалі і чи повинен я її надавати ? як мені бути в даній ситуації ? за адресою проживання моєї матері також проживає моя рідна сестра і її син не повнолітній. Чи можуть мене мобілізувати ? Якщо ні, то як мені отримати відстрочку?

72

Re:

Добрий день.

Так, можуть вимагати довідки для того, щоб надати дану відстрочку. В іншому випадку встановлювати опіку над матір'ю, щоб була відстрочка від мобілізації згідно з ст. 23 ЗУ "Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію".

73

Re:

Добрий вечір. Підкажіть будь-ласка, в якому законі чи положенні описано процедуру надання відстрочки від призову під час мобілізації, зокрема надання виписки з книги протоколів про рішення комісії ТЦК та СП щодо надання або ненадання відстрочки?

74

Re:

Demon написав:

Добрий вечір. Підкажіть будь-ласка, в якому законі чи положенні описано процедуру надання відстрочки від призову під час мобілізації, зокрема надання виписки з книги протоколів про рішення комісії ТЦК та СП щодо надання або ненадання відстрочки?

Добрий день.

В законодавстві, ТЦК повинні опиратись на Постанову КМУ від 23 лютого 2022 р. № 154 "Про затвердження Положення про територіальні центри комплектування та соціальної підтримки", ст. 23 ЗУ "Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію", а також на Наказ №402 "Про затвердження Положення про військово-лікарську експертизу в Збройних Силах України".

75

Re:

Добрий день, підскажіть будь ласка, якщо я в 2008 році був виключений з військового обліку за ст 18 ЗУВОВС,мене можуть зараз мобілізувати чи мені просто треба з'явитись у військомат для підтвердження?

Юридична консультація на тему Відстрочка від призову на військову службу під час мобілізації [з 61 по 75 з 279 ]

Сторінки Попередня 1 2 3 4 5 6 7 19 Наступна

Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися

Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Армія та мобілізація » Відстрочка від призову на військову службу під час мобілізації

Нові юридичні консультації

• 22/03: Продаж нерухомості в м. Миколаєві
  • 06/03: Відмова у внесенні даних до ЄДЕБО
  • 27/02: Погроза фiзичною розпоавою
  • 24/02: Консультація щодо захисту майнових прав неповнолітніх дітей та обмежен
  • 09/02: Одруження за кордоном у консульстві України
  • 08/01: Викликали на допит через 1,5 років
  • 26/12: Неправильне прізвище в свідоцтві про одруження (одна буква) за 1984 р
  • 22/12: На титульній строрінці трудової книжки відсусня печатка
  • 22/12: Пропала людина
  • 22/12: Право на спадщину
  • 22/12: МФО подали до суду
  • 20/05: Відстрочка від призову на військову службу під час мобілізації
  • 20/05: Оформлення паспорту громадянина України
  • 20/05: Чи дозволяється навчання під час безвізових 90 днів в Шенгені?
  • 20/05: Aнкета належної перевірки клієнта фізичної особи
  • Інформаційний блок

Часто поставлені юридичні питання